Muzi­kant | Discografie

Dit is

February 12th, 2015

DIT IS, de nieuwe CD van Gert Sennema en Westkantstad komt uit

 

website_afb

Op zaterdag 28 februari wordt, met een optreden in het Barontheater te Opende, de langverwachte nieuwe CD van Gert Sennema en Westkantstad ten doop gehouden. Onder de bezielende en vakkundige leiding van producent Joop van der Linden is een album tot stand gebracht waarin de eigenzinnige teksten in het Westerkwartiers voorzien zijn van een rijk muzikaal palet. Alle composities en teksten zijn van Gert Sennema, die zich liet inspireren door zijn directe omgeving in relatie tot de wereld. De muziek is gekleurd door de invloeden binnen de band; blues, rock, country en folk wisselen elkaar af in deze productie. Enkele tracks zijn al te horen geweest in het radioprogramma van Henk Scholte “Twij deuntjes veur ain cent”. De reacties zijn lovend.
U kunt hier een fragment beluisteren.

Band

De band Westkantstad bestaat uit: Jan Ruiter: bas, Bennie Timmer: gitaar, Sjouke Dijkstra: gitaar en Siemon Terpstra: drums. De band klinkt zeer hecht, met een stevig gitaargeluid vol subtiele nuances. Alle bandleden verzorgen de achtergrondzang bij het rauwe en toch warme stemgeluid van Gert Sennema.

De band heeft op Facebook een actie gehouden om 500 likes te vergaren. Bij het halen van het streefgetal werd een huiskamerconcert in het vooruitzicht gesteld. Vorige week is uit de 500 vrienden een winnaar getrokken: Harrie Jager uit Grijpskerk kan de band thuis verwachten.

Promotie

Gert Sennema en Westkantstad zullen in de maand maart diverse podia aandoen, in stad en ommeland, om de CD te promoten. Meer informatie op www.gertsennema.nl en Facebook Westkantstad.

U kunt de CD bestellen via email: info@gertsennema.nl

De CD kost 15 euro + verzendkosten

foto( Aernout Steegstra ) van links naar rechts: Bennie Timmer, Jan Ruiter, Gert Sennema, Sjouke Dijkstra en Siemon Terpstra.

foto( Aernout Steegstra ) van links naar rechts: Bennie Timmer, Jan Ruiter, Gert Sennema, Sjouke Dijkstra en Siemon Terpstra.


Discografie

February 21st, 2012
Zo mag t wezen  Zo mag t wezen (2010)
Westkantstad
  Woar (2008)

  Tuus (2008)

CD in de winkel of bestellen: contact


Miljenair

February 16th, 2012


Optreden bij Godert Walter, 2009

February 15th, 2012